Teknologji

Njihuni me 10 aplikacionet më të shkarkuara për iPhone në muajin qershor

10 aplikacionet kryesore për iPhone muajin e kaluar regjistruan 78 milion shkarkime. Sipas Priori Data, në krye të listës ishte Hole.io me 12.3 milion shkarkime.

Shumë pranë është një tjetër lojë, Helix Jump me 12.21 milion shkarkime për muajin Qershor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vendin e tretë, të katërt dhe të pestë e zënë aplikacionet e Facebook përkatësisht, WhatsApp, Messenger dhe Facebook me 9.72 milion, 7.76 milion dhe 7.34 milion shkarkime, njofton PCW.

Pjesa tjetër zihet nga lojëra që variojnë nga 5.25 milion shkarkime në 6.27 milion shkarkime.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas