Arkiva 2

“Një trup për çdo trup”

vic


Victoria’s Secret ka vendosur të ndryshojë sloganin e fushatës së fundit për të brendshmet pas një presioni shumë të madh në mediat sociale.

Slogani fillestar ishte “një trup perfekt”, por ai solli shumë kritika.

Slogani i ri i vendosur në faqen e kompanisë lexon “një trup për të çdo trup”.

Mijëra njerëz kërkuan me anë të një peticioni ndryshimin e këtij slogani.

Sipas tyre, slogani dërgonte mesazhe të dëmshme në lidhje me trupin e femrave.

Kompania nuk ka lëshuar ndonjë deklaratë dhe as ka kërkuar falje.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas