Auto

Një Rolls Royce ‘kadife’

Zakonisht ata që kanë shumë para dhe makina luksoze, nuk kanë frikë që të eksperimentojnë.

Kështu ka bërë edhe pronari i kësaj makine Rolls Royce, vlera e së cilës shkon në 300 mijë sterlina.Ai ka shpenzuar edhe mijëra të tjera për ta veshur makinën me kadife.

Makina është fotografuar në qendër të Londrës.

Mendohet se një veshje e tillë zgjat për të paktën tre vjet.

kadife

Flash: Onlookers stop to look at the vehicle, which was seen parked on the road outside Harrods yesterday

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas