Humor

Një koleksion fotosh të rralla që vërtetojnë se bota është e mahnitshme

Këto janë  një koleksion fotosh të rralla, por të vërteta, të fiksuara në celuloid nga njerëz të çfarëdoshëm, rastësisht apo qëllimisht.

 Pamjet magjepsëse dhe mahnitëse që shfaqin ato, tregojnë edhe njëherë se bota nuk është vetëm “gri”.
<
>
samokrot-1-1 samokrot-2 samokrot-3 samokrot-4 samokrot-5 samokrot-6 samokrot-7 samokrot-8 samokrot-9 samokrot-10 samokrot-11 samokrot-12 samokrot-14 samokrot-16 The-pink-coloured-Lake-Hillier-Australia

 PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas