Auto

Një kalendar për burra të vërtetë

Yeah, Baby! Kush pëlqen makinat e mëdha, të rënda dhe të fuqishme, do të pëlqejë patjetër edhe kalendarin “Heavy Equipment Calendar 2015”.

Kalendari tregon disa nga makineritë e ndërtimit më të mëdha e më të dashura në botë.Kalendari i tavolinës kushton 14.90 euro, një kalendar muri 24.90 euro dhe një kalendar i madh muri shkon në 39.80 euro.

Kalendari është një prodhim i portalit Bauforum24.

kalendar

Baumaschinen: Heavy Equipment Calendar 2015Baumaschinen: Heavy Equipment Calendar 2015Baumaschinen: Heavy Equipment Calendar 2015Baumaschinen: Heavy Equipment Calendar 2015Baumaschinen: Heavy Equipment Calendar 2015Baumaschinen: Heavy Equipment Calendar 2015Baumaschinen: Heavy Equipment Calendar 2015Baumaschinen: Heavy Equipment Calendar 2015Baumaschinen: Heavy Equipment Calendar 2015Baumaschinen: Heavy Equipment Calendar 2015Baumaschinen: Heavy Equipment Calendar 2015

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas