Arkiva

Një histori dashurie për të gjitha moshat

lovestory


Fotoja e këtij të moshuari, që është ulur në një nga restorantet e ushqimit të shpejtë në Kaliforni, është kthyer me shpejtësi në hit në rrjetet sociale.

Pensionisti ka zbuluar se në foto është gruaja e tij e dashur, me të cilën ka kaluar 55 vite martesë, por që ka vdekur prej pesë vitesh.

Ai u tha klientëve të tjerë në lokal se u takua me shpirtin e tij binjak kur ishin 17 vjeç.

Ata dolën së bashku, por humbën kontaktet kur ai shkoi në luftë dhe familja e tij u zhvendos në Kaliforni.

Pasi u kthye nga lufta, ai vendosi që të kërkojë për të.

Pas shumë vitesh kërkimi, gjatë një vizite në një berberhane, ai zbuloi se vajza e pronarit ishte në fakt dashuria e tij e jetës.

Pasi i propozoi, ajo pranoi menjëherë të martohen dhe kaluan 55 vite së bashku.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas