Teknologji

Një hap para të gjithëve, Instagram sjell “video chat”

Instagram ka mahnitur të gjithë përdoruesit me opsionin “videochat”.

Instagram “video chat” tani është lansuar së bashku me ridizajnimin e veçorisë Explore dhe filtrave AR.

Kur e ka prezantuar veçorinë “video chat”, Instagrami zbuloi se më shumë se 100 milionë përdorues shikojnë ose shpërndajnë sesionet “live” çdo ditë.

Gjithashtu, pranoi se përdoruesit e saj kanë kërkuar të provojnë videot në kohë reale në një grup më të vogël.

Kjo është arsyeja pse po sjell veçorinë “video chat” në Instagram.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas