Humor, Te Vecanta

Niseni fundjavën duke qeshur: Momenti është gjithçka

Një fundjavë e gjatë ka nisur për shqiptarët.


Atëherë merrni pak kohë dhe shihni këto foto.

Ato do ju shkrijnë së qeshuri.

Kjo për shkak se janë kapur në momentin e duhur.

Ndonjëherë mund t’ju shkojë mendja për keq, por nuk është ashtu siç duket.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas