Kronika, Kryesore

Nga Shqipëria me dokumente false, kamioni kapet në Itali

Një kamion është ndaluar dhe sekuestruar në portin e Barit në Itali. Malli vinte nga Shqipëria dhe ishte i shoqëruar me dokumente eksporti false, të lëshkuara në vendin tonë, me qëllim dërgimin në Itali.

Mjeti mbante të ngarkuar të paktën 2000 paleta mallrash në momentin e ndalimit nga zyrtarët e Doganës së Barit, gjatë kontrolleve për trafiqë të paligjshme.Shoqëria bashkëpunuese në rajonin e Marchia, që ishte shënuar në dokumente, nuk ishte e përfshirë në transport. Ngarkesa që vinte nga Shqipëria, është bllokuar sapo kishte zbritur nga trageti. Pas zbulimit të dokumentet false, doganat kanë vendosur të konfiskojnë mallin me akuzën e kontrabandës. (BW)

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas