Dikur, Kryesore

Nga Lenini deri te Rasputini: Ditët e zeza të Rusisë vijnë me ngjyra

Realiteti i errët i Revolucionit Rus në fillim të shekullit të 20-të, tashmë vjen me ngjyra. Imazhet befasuese të Vladimir Leninit i maskur si punëtor fabrike dhe fotot e tij në krah të Stalinit na sjellin parasysh një kohë të vështirë.


Të tjera foto befasuese tregojnë Carin e fundit të Rusisë, Nikollën e Dytë. Po ashtu në foto shihet edhe ekzekutori i familjes së Carit.

Mes portreteve me ngjyra vjen edhe ai i ‘murgut të çmendur’, Grigori Rasputin.

<
>
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas