KMR

Nëse provoni këto pozicione mund të mbeteni të gjymtuar

Seksi është i kënaqshëm por jo gjithmonë i rehatshëm.
Një studim ka bërë renditjen e pozicioneve më pak të rehatshme gjatë seksit.Sipas studimit pozicioni më pak i pëlqyeshëm ishte 69 e famshme.

Seksi në këmbë ishte një tjetër pozicion jo i pëlqyer, pavarësisht se është i këndshëm në teori.
Seksi anal është një tjetër pozicion i parehatshëm.Ndërkohë që pozicionet më të preferuara ishin misionari dhe stili i qenit.

Gjithsesi pavarësisht preferencave tuaja mos u ndjeni çuditshëm t’ja thoni partnerit. Nëse doni të bëni 69 në këmbë duhet t’ja thoni partnerit, por ne nuk mbajmë përgjegjësi nëse “bëheni copë” gjatë aktit.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas