KMR

Nëse kryeni marrëdhënie intime të paktën 1 herë në javë, duhet ta lexoni patjetër







               Publikuar në : 22:56 - 15/06/18 |
mapo.al

Mbani mend që po të mos ishit ju as gjinekologu nuk do ekzitonte, kështu që jepini përparësi vetes, fundja gjinekologu është në shërbimin tuaj.


Flisni për jetën tuaj seksuale- Gjinekologu duhet ta njohë jetën seksuale të pacientes, në mënyrë që të vlerësojë më mirë gjendjen e saj shëndetësore. Kështu që duhet treguar pa siklet nëse keni vetëm një partner ose më shumë. Janë detaje të rëndësishme që duhen ditur.

 Nëse seksi është i dhimbshëm, flisni– Kur ndihen dhimbje dhe shqetësime gjatë seksit, ka gjithmonë diçka mbas. Kështu që është e rëndësishme të flisni me gjinekologun për të identifikuar më mirë problemin, shkruan noa.al.

 Nuk duhen përdorur produkte për të pastruar vaginën– Organi gjenital i femrës është vetëpastrues dhe nuk ka nevojë për produkte të parfumosura ose deodorant për të qenë i pastër. Mjafton që të kujdeseni normalisht për higjienën personale pa e tepruar.

 Mjeku nuk gjykon veprimet tuaja– Një gjinekolog është profesionist dhe për të është normale që të kontrollojë pjesët intime të pacientëve. Nuk do e ketë problem për depilimin jo dhe aq të kuruar dhe aq më pak anën estetike të vaginës tuaj.

 Mos u stepni të bëni pyetje të sikletshme– Kur shkohet te gjinekologu duhet hequr çdo dyshim, ndaj pyeteni mjekun për çdo gjë që ju shqetëson, qoftë dhe për ato që duken të sikletshme.


Etiketa: , , ,

CLOSE
CLOSE
Pas