Kryesore, Politika

“Nëse ka rënë Teatri, ka rënë Shqipëria…”: Aleanca për Teatrin proteston para Kuvendit

Kuvendi pritet të kalojë sot me disa ndryshime ligjin për Teatrin.

Opozita nuk është sot në Kuvend, ndërsa jashtë saj po protestohet nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit.Përfaqësues të saj deklaruan se do t’i kërkojnë sërish Presidentit Ilir Meta që të kthejë ligjin, ndërsa njoftuan se do të ndërmarrin hapat dhe rrugët për restaurimin e godinës aktuale të Teatrit.

“Nëse ka rënë Teatri, ka rënë edhe Shqipëria… Jemi gati ta mbrojmë deri në fund”, thuhet në deklaratën e Aleancës.

Ndërkohë sot, opozita do të zhvendoset në Vlorë.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas