KMR

Nëse ai e ka “të vogël”, sapo ju erdhi 1 super zgjidhje! Provoni këto 4 pozicione

Paska një mal me arsye të cilat i japin përparsi një penisi të vogël. Edhe pse mund t’ju duket e çuditshme ama duket të jetë e vërtetë.

Penisi i vogël qenka fantastik dhe arsyet janë këto:Seksi anal

Për arsye përmasash, seksi anal rezulton të jetë më pak i frikshëm dhe më komod në rastin e një penisi të vogël. Më pak lubrifikim, më pak mund dhe më e rëndësishmja më pak dhimbje.

Seksi oral

Në rastin e një penisi të vogël edhe seksi oral bëhet goxha më i thjeshtë.

Lubrifikimi

E siç e thamë edhe më sipër, seksi me një penis të vogël nuk shkakton tharje të vaginës gjatë aktit, kështu që lubrifikimi bëhet i panevojshëm.

Teknika

A e dini se? Meshkujt që kanë një penis të vogël kanë tendencën për ta kamufluar këtë karakteristikë me përdorimin e një teknike më të mirë në shtrat.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas