Auto

Nëpër rrugët e Shqipërisë!

Çuditë dhe rrëmujat ndodhin në gjithë botën por edhe vendi ynë ka çuditë e tij.


E çuditë e mëdha ndodhin nëpër rrugët e Shqipërisë, ku çfarë nuk të zë syri.

Këto foto janë bërë gjatë ditës së sotme në rrugë të ndryshme të Tiranës, ku duket se qarkullojnë në çdo orar mjete të ndryshme e të ngarkuara me lloj-lloj materialesh.

E si për ta shtuar këtë rrëmujë kountribuojnë edhe këmbësorët. Foto janë publikuar nga faqja në Facebook me emrin Harta dixhitale e aksidenteve rrugore.

makina ne rruge (1) makina ne rruge (2) makina ne rruge (3) makina ne rruge (4)

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas