Në përgatitje të UET për dekadën e dytë: Komunikimi për publikun vjen nga ish-studentët dhe studentët

Zhurmshëm, dukshëm, aprovues, kundërshtues, njëzëri, njëmendje, pa ndalur, pa drojë e pezëm… Kështu katër themeluesit e UET, nisën t’i komunikonin “botës” se një universitet i ri kish lindur. Një tempull i ri dijeje qe ngritur mbi themele idealesh, energjie, fryme liberale dhe një kulture ndryshe. Dalja e tyre tek emisioni “Zonë e lirë” e Arjan … Continue reading Në përgatitje të UET për dekadën e dytë: Komunikimi për publikun vjen nga ish-studentët dhe studentët