KMR

Në këtë moshë meshkujt janë të “pandalshëm” në shtrat

A jeni kuriozë ta zbuloni?


Shumë pyesin nëse ekzistojnë me të vërtetë periudhat më të mira në jetë për seks. Hulumtimet e kryera në Hungari tregojnë se një gjë e tillë sigurisht që ekziston.

Raportohet se meshkujt më shpesh përjetojnë seksin mes moshës 25-29 vjeç, por vala e re e zgjimit të libidos është në periudhën nga moshës 45 deri 49 vjeç.

Studimi është publikuar në revistën Journal of Sexual Medicine.

Dhe ky studim ka përfshirë meshkujt e moshës 20 deri 54 vjeç, të cilët nuk kishin disfunksion erektil.

PasPara

1 koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas