Kronika

Muratori shqiptar vdes në vend pasi kishte montuar skelën, miku i tij italian që shkoi ta ndihmonte…

Zigur Bendaj, 48 vjeç nga Shqiperia dhe fqinji i tij italian, Marco Alfano, 56 vjeç, i cili kishte nxituar të shpëtonte mikun e tij pasi e pa të shtrire në toke, kane mbetur te dy te vdekur pasi i zuri korrenti.


Ngjarja ka ndodhur në Velletri, pranë Romës, ku sic raportojne mediat italiane, muratori shqiptar ishte duke montuar skelën para shtëpisë për të nisur punimet ditën e sotme.

Sipas hetimeve, shqiptari duke montuar skelën metalike ka rënë në kontakt me rrymën elektrike duke pasur më pas dhe shkarkim elektrik.

Për ta ndihmuar ka shkuar fqinji i tij, Marco Alfano, i cili edhe ai ka gjetur vdekjen nga shkarkimi elektrik.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas