Kryesore

Mungon opozita, Kuvendi “shtyn” magjistraturën dhe Kodin Rrugor

Vetëm me votat mazhorancës dhe në mungesë të opozitës, Kuvendi arriti të miratojë sot vetëm aktin normativ“Për disa ndryshime në ligjin “Për buxhetin e vitit 2018”. Ndërkohë, dy projektligjet e mbarura nga sesioni i kaluar për votim; Projektligji “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin “Për statusin egjyqtarëve dhe prokurorëve” si dhe projektligji “Për një ndryshim dhe shtesë në ligjin “Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë”, të ndryshuar” janëe shtyre sërish për votim.


Të dy projektligjet sa më sipër kërkojnë shumicën e 3/5 të deputetëve gjë që sot Kuvendi nuk i ka.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas