KMR

Mosss! Kandidati i Partisë Socialiste përjashtohet nga Facebook, shkak mbiemri i tij ‘ofensues’

Facebook ia ka ndaluar fushatën online nja kandidati në rajonin e Vallonisë, Belgjikë për shkak të emrit të tij të papërshtatshëm.

Ai quhet Luc Anus dhe emri i tij konsiderohet i papërshtatshëm dhe ofendues.26-vjeçari Luc Anus është kandidat për këshillin në Lobbes, Belgjikë dhe ky përjashtim nga fushata online e ka pezulluar jo pak.

Kandidati i Partisë Socialiste shpesh është bërë pre e talljeve kur përmendet mbiemri i tij dhe sapo u shpërnda posteri njerëzit vendosnin një anus sipër mbiemrit të tij.

Image

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas