ShowBiz

Moda, çfarë të veshësh në plazh

Nëse më parë mjaftonte të vishnit një bluzë sipër gjatë qëndrimeve në plazh, mund të hanim dhe çokollatë pa e vrarë mendjen se na fryhej barku, ka ardhur koha që duhet ndryshuar regjim.


Rreziku të dukeni qesharak, apo frika se nuk je në lartësinë e duhur për një ditë plazhi shmanget me këto këshilla. Ndiqni galerinë!

<
>
trupore vijat e-bardha plaz shalli
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas