Mjeku ortoped: Deformimet e këmbëve te fëmijët, si korrigjohen

Çfarë duhet të dinë prindërit rreth këmbës së sheshtë, intoeing, këmbëve të harkuara dhe këpucëve për fëmijët  Prindërit shqetësohen për këmbën e sheshtë, por këmbët e sheshta janë normale në foshnjat, fëmijët dhe të rriturit. Ky deformim mund të përmirësohet pa trajtim në muajt e parë të jetës dhe të shkojnë drejt normalitetit në vitet … Continue reading Mjeku ortoped: Deformimet e këmbëve te fëmijët, si korrigjohen