Auto

Mini nuk ka qenë kurrë kaq i madh

Kurrë më parë nuk ka qenë një Mini kaq i fortë.

Modeli i ri John Cooper Works do të dalë në treg në prill të vitit që vjen dhe do ketë 231 kuaj fuqi.

Bëhet fjalë për një fuqi dhjetë përqind më të madhe se versioni i mëparshëm.

Makina kap 100 kilometra në orë për 6.1 sekonda.

Nëse marshet janë manuale, zgjat pakëz më shumë.

Shpejtësia maksimale e makinës arrin në 246 kilometra në orë.

Harxhimi i karburantit është në nivelin 6.7 litra.

Çmimi nis nga 29.900 euro.

mini

Stärker denn je: Dieser Mini macht auf dicke HoseStärker denn je: Dieser Mini macht auf dicke HoseStärker denn je: Dieser Mini macht auf dicke Hose

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas