Kryesore, Politika

Meta u bën thirrje shqiptarëve me një video: Vizitojeni liqenin e Plavës

Presidenti, Ilir Meta ndodhet në shtetin fqinj të Malit të Zi.

Vizitën e tij Meta e ka zbuluar përmes një postimi në Facebook.Kreu i shtetit tha se ka zgjedhur të vizitojë luginën e Plavës dhe Gucisë.

Meta nuk ngurron t’i bëjë thirrje shqiptarëve që ta vizitojnë atë vend të mrekullueshëm.

“Të dashur miq mos e humbi mundësinë të vizitoni këtë liqen të mrekullueshëm të Plavës, i cili është mbi 900 metra mbi nivelin e detit, i rrethuar nga malet të cilat i takojnë paqes”, shprehet Meta gjatë videos.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas