KMR

Mësojeni tani! A do të bëheni ndonjëherë milionerë?

Më shumë se një milionë dollarë nuk është ndonjë sasi e madhe parash, thonë hulumtuesit ndërkaq gjithnjë e më shumë njerëz të rinj mund të lavdërohen që kanë fituar aq para.


Numri më i madh i tyre vjen nga tri profesione, të cilat më së shumti fitojnë: teknologjia informative, financat dhe kontabiliteti, prandaj ajo është edhe për ju shenjë e mirë nëse merreni me këto punë. Shenja tjetër e pasurisë së madhe e cila ju buzëqesh është fillimi i pavarur, transmeton Telegrafi.

Tetë nga dhjetë milionerë kanë filluar vetë biznesin e tyre ndërkaq multimilionerët e kanë trashëguar dhe në vazhdim e kanë zhvilluar.

Shenja e tretë e pasurisë së ardhshme është agresiviteti në punë – kush rrezikon, fiton, tregon analiza e të suksesshmëve në biznes. Mendohuni, a jeni ju të gatshëm për një rrezik të tillë?

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas