Humor, Te Vecanta

Memet që ju shkrijnë: Rrjeti ironizon politikën…

Koha tashmë është përmirësuar dhe përmbytjet i kanë lënë vendin një jave të nxehtë politike.


Shqiptarët nuk mbeten asnjëherë pa u bombarduar nga informacionet.

Dhe në mesin e këtyre informacioneve, spikasin memet.

Ato janë kaq të përhapura në rrjet dhe kanë shumë ndikim.

Ndiqni më sipër disa prej tyre.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas