Bota

“Melania e burgosur”

“E burgosur brenda Shtëpisë së Bardhë, por inteligjente, me sens humori dhe e hapur”.

Kështu e përshkruan dama e parë franceze Brigitte Macron zonjën e parë amerikane Melania Trump në një intervistë të dhënë për “Le Monde” pas vizitës shtetërore në SHBA të çifti presidencial.Sipas saj, Melania ka personalitet shumë të fortë por që është e detyruar ta fshehë, pasi nuk është e lirë të bëjë asgjë. Protokolli dhe rregullat e forta nuk e lejojnë të dalë jashtë Shtëpisë së Bardhë, madje as një dritare nuk ka të drejtë ta hapë, thotë Brigitte Macron. Gjithashtu ajo shton se Melania Trump i ka lënë një përshtypje mjaft pozitive, duke theksuar se kishin qeshur dhe argëtuar gjatë takimeve që patën, duke vënë në pah sensin e humorit dhe inteligjencën e saj.

Zonja e parë e Francës duke bërë një krahasim, ka thënë se ajo është shumë herë më e lirë të bëjë një jetë normale në Paris, ndërsa pjesa e vështirë sipas saj, është vetëm kujdesi i tepruar për të mos folur shumë publikisht, pasi çdo gjë mund të jetë argument mediatik.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas