KMR

Me siguri nuk e keni ditur këtë gjë për seksin e mëngjesit, shikoni çfarë ju ndodh meshkujve


               Publikuar në : 18:52 - 21/08/18 |
mapo.al

Tingulli i alarmit në mëngjes me siguri është tingulli më i urryer, përveç nëse nuk e përjetoni si ftesë për seks mëngjesi. Le të fokusohemi pak tek meshkujt . Cikli i tyre hormonal pëson ndryshme gjatë ditës dhe është kështu:


Niveli i testosteronit në mëngjes= më i nxehtë se një spec djegës

Kur një mashkull zgjohet në mëngjes, niveli i tij i testosterone është shumë më i lartë se në çdo moment tjetër të ditës. Kjo e bën atë më me energji, të fokusuar, agresiv dhe të gatshëm për t’u hedhur në lojë. Kjo është arsyeja pse meshkujt e adhurojnë seksin në mëngjes, pavarësisht erës së keqe të gojës.

Niveli i testosteronit pasdite= mesatar

Ai nuk mund të jetë në gradën e fundit, por në mesditë, niveli i testosteronit të një mashkulli nuk është sigurisht në maksimumin e tij, duke e bërë atë më efikas për të punuar me të tjerët. Ai ka ende energjinë e mëngjesit, por nuk është po aq i eksituar. Interesant është fakti se kjo është koha e duhur për të për takime dhe biseda me të tjerët, ku ndihet më i përqëndruar dhe gati të të dëgjojë.

Niveli i testosteronit në mbrëmje= si një femër

Kjo është koha kur nivelet e testosteronit të tij janë në gradën e fundit dhe meshkujt janë pak a shumë të gatshëm për të bërë çfarë kërkon partnerja e tyre, por asgjë e jashtëzakonshme. Shpresojmë që kështu të kuptoni si funksionon një mashkull.


Etiketa: , , ,

CLOSE
CLOSE
Pas