Kryesore, Politika

Me një foto dhe një video… ja si zgjodhi kryeministri Rama t’u urojë besimtarëve Kurban Bajramin

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur një mënyrë jo të zakonshme për t’iu uruar festën e Kurban Bajramit besimtarëve myslimanë.


Ai ka publikuar një video të xhamive që po rikonstruktohen apo ndërtohen në vend.

Rama thotë se, janë pjesë e thesarit të trashëgimisë historike e kulturore.

“MIRËMËNGJES 😃
dhe me këto pamje nga kantieret e shumta të punës për rimëkëmbjen e xhamive në mbarë vendin që janë pjesë e thesarit tonë të trashëgimisë historike e kulturore, ju uroj të gjithë besimtarëve myslimanë GËZUAR KURBAN BAJRAMIN 🙏”,– shkruan kryeministri.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas