KMR, Kryesore

Me makinë luksoze… për të kërkuar ndihmë sociale

Ndodh edhe kështu!


Për të hetuar dhe më pas arrestuar personat që marrin ndihmë sociale në mënyrë të paligjshme, policia gjermane e Duisburgut nuk u lodh shumë.

Ata vendosën të shkojnë përpara dy zyrave të punës në qytet.

Sipas gazetës Bild, policia kapi shtatë makina luksoze, që drejtoheshin nga personat që kërkonin ndihmë sociale.

“Tani do të provojmë nëse drejtuesit e këtyre mjeteve kanë përfituar ndihmë sociale në mënyrë të padrejtë,” tha një zyrtar.

<
>
makinat makinat1 makinat2 makinat3
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas