Kryesore, Media

Me fotografitë më të veçanta të vitit 2018, nga Smithsonian

Nga tregu vietnamez në shkallët ngjitëse të deleve, zbuloni garën prestigjioze të fotografisë Smithsoniane.

Këto janë disa nga fotot mahnitëse në konkursin 15-vjeçar të fotografisë “Smithsonian.com”.Këtë vit gjyqtarët morën mbi 48,000 foto nga fotografë në 155 vende dhe territore.

Fituesit u përzgjodhën nga gjashtë kategori – bota natyrore, njerëzit, udhëtimet, imazhet e ndryshuara, celulari, i cili përfshin fotografi të marra nga një telefon ose tabletë, dhe përvoja amerikane.

Konkursi i 16-të i fotografive Smithsonian.com tani është i hapur dhe mbyllet më 30 nëntor 2018.

<
>
magjia magjia1 magjia4 magjia5 magjia6 tregu-1 magjia2 magjia3
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas