Kryesore, Rusi 2018

Mbrojtja “shoshë”, Gjermaninë e masakrojnë me ironi në Web

Humbja e papritur e Gjermanisë ndaj Meksikës, ka bërë që në web të shpërthejë ironia. Të shumtë kanë qenë tifozët që e kanë shfrenuar fantazinë me performancën e dobët të Kampionëve të Botës, duke postuar video humoristike dhe krahasime nga më epike.


Disa prej komentuesve e kanë krahasuar Meksikën me Italinë për shkak të ngjyrave të njëjta në flamur.

 

<
>
35659949_1944613428910415_8478116733356343296_n-470x444 acadasd dadad qeqeq-470x502 wdwdq wewew

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas