Auto

Mban 5 200 persona, del në det “mbretëresha” gjermane

Një anije kroçerë “përbindësh” ka dalë për herë të parë për lundrim të martën, në Papenburg të Gjermanisë, për tu testuar.


“Mbretëresha” e deteve, që quhet “AIDANova LNG” dhe që mban plot 5200 persona, do të nisë udhëtimet në vjeshtë. Anija ka një gjatësi prej 337 metrash dhe gjerësi 42 metra. Anija ka 2 600 dhoma, ku përfshihen 31 suita, 312 kabina të brendshme, 198 kabina me ballkon oqeanik dhe 1 655 kabina me ballkon.

Pasagjerët do të kenë qasje në palestër, spa dhe sauna.

 

<
>
anija1 anija2 anija3 anija4 anija5 anija6
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas