Kryesore, Politika

“Mbahuni! Iku një vit. Edhe tre kanë mbetur”

Nga Ylli Manjani*

Kushdo që ka iluzion se qeveria e supër blinduar me vota, do rrëzohet me protesta apo me formula parlamentare, e ka gabim. E ftoj të qetësohet dhe ta marrë shtruar.Se ja u mbush sheshi me protestues, e ça pastaj?! Si bie qeveria?!

Fundja, ja ta zëmë se ra dhe qeveria, e ça pastaj? Do ndërtojë po i njëjti bark politik një qeveri të njëjtë me këtë që është.

Duhet mbledhë mendja se qeveria zëvendësohet vetëm me zgjedhje. Nuk ka asnjë kuptim që ti kërkohet opozitës të mbushë sheshet me njerëz, ndërkohë që qeveria mbush kutitë me vota!!!

Ndaj data që do vendoset për qeverinë do jetë diku nga fillim vera e vitit 2021…

Deri atëherë duhet ta zbërthejmë mirë mashtrimin e për minutshëm të këtij modeli që qeveris. Ndërkohë duhet të ndërtojmë një model tjetër.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas