Auto

‘Mazda’, eleganca merr forma të reja te kjo supermakinë

Ka diçka shumë të bukur te “Mazda”, diçka shumë “japoneze” dhe kjo është sensualiteti i dizajnit të saj.


Format e kësaj makine reflektojnë dritat në një “kërcim” që nxjerr në pah ngjyrat, linjat të japin përshtypjen e hapave të një felini të madh dhe të falin ndjenjën e dinamizmit.

Të gjitha këto elemente mund të vihen re në makinën e re “Mazda Vision Coupe”.

<
>
mazada mazada1 mazada3 mazada4 mazada5 mazada6 mazada7 mazada8 mazada9 mazada10 mazada11 mazada12 mazada13 mazda-lajmi
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas