Sociale

Matura shtetërore, publikohen notat e provimit të anglishtes

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar ditën e sotme listën e rezultateve, për Maturën 2018.Provimi i gjuhës së huaj u zhvillua në 206 gjimnaze dhe zgjati dy orë e gjysmë.

Ndërkohë ditën e mërkurë janë edhe dy provimet me zgjedhje, duke mbyllur kështu ciklin e Maturës Shtetërore 2018. 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas