Kryesore, Politika

Manjani: Nëse Soros është përfshirë në kufinjtë Kosovë-Serbi, shteti shqiptar duhet të reagojë…

Nëse realisht familja Soros është përfshirë në këtë maskarallëkun e kufinjve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, shteti Shqiptar duhet të reagojë.

Do apo sdo Edi Rama, herët ose vonë!Si fillim Fondacioni SOROS duhet të dalë jashtë ligji dhe dëbohet nga territori i Republikës së Shqipërisë. Investimet off shore( nëse ka të tilla) të kryera prej këtij grupi, i konfiskon shteti!

Në vijim kontaktet me familjen Soros, duhen konsideruar si TË PAPËRSHTATSHME. Skemi pse ta duam ne më shumë sesa Hungaria, vendi i tij! Gjithnjë nëse familja Soros ka rol në këtë afferë anti-shqiptare!

P.S. Nuk po e fajsoj për reformën (anti) drejtësi. Se në fund të fundit atë e bëmë vetë. Por kufinjtë e Shqiptarëve janë temë për të cilën është derdhur gjak ndër shekuj.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas