KMR

Mama multifunksionale, ushqen fëmijën me gji ndërsa bën joga

Carlee Benear është një nënë multifunksionale. Arsyeja? Bën disa gjëra njëkohësisht. Mamaja nga Teksasi ushqen me gji vajzën e ndërsa bën ushtrime joga në të njëjtën kohë.


Ajo u mor me joga pasi luftoi me depresionin pas lindjes.

31-vjecarja vazhdoi të bënte joga dhe në kohën kur ishte shtatzënë me vajzën e saj.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas