Te Vecanta, Teknologji

Makina e së ardhmes

E konsideruar si e ardhmja e teknologjisë, EZ-GO synon të zëvendësojë linjat tradicionale të transportit privat dhe atij publik.


E projektuar nga Renault, kjo makinë elektrike do të transportojë pasagjerët me një shpejtësi maksimale prej 50 km/h, deri në destinacionin që ata dëshirojnë.

Shefi i projektimit të EZ-GO, Laurens Van Den Acker, tha se e ardhmja e lëvizshmërisë do të jetë elektrike dhe autonome.

EZ-GO është 5.2 m i gjatë, karikohet pa tel dhe ka një ekran numerik në pjesën e përparme dhe prapa.

Ky mekanizëm gjithashtu mund të lëvizë në një pozicion të sigurtë në rastet e incidenteve të jashtëzakonshme në afërsi të tij. EZ-GO pritet të dalë në treg në vitin 2022.

Klan Plus

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas