Kryesore, Politika

Lulzim Basha: Pse është detyra jonë të largojmë politikanët e lidhur me krimin?…

Kreu i Partisë Demokratike, me anë të një postimi në rrjetet sociale ka vijuar edhe sot shpjegimin pse duhet vetting në politikë.

Me një citim nga Prokurori italian Paulo Borselino, Basha tregon pse  duhet larguar politikanët e lidhur me krimin.“Pse është detyra jonë të largojmë politikanët e lidhur me krimin?”, shkruan Basha në FB, dhe përgjigjen e jep me një foto ku është shkruar citimi i Borselinos.

Basha

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas