Aktualitet

Londra në terror, ja çfarë ka ndodhur…

Londra u bë pak më shumë si Nju Jorku në shkurt, por nuk është një dallimi keq dhe për të qenë krenar.


Qyteti i Big Ben dhe tubi që ulet në lumin Thames kanë kapur Nju Jorkun në vrasje për herë të parë në historinë moderne pasi kryeqyteti britanik u përball me një rritje në sulmet me thikë.

Këto shifra thuhet të kenë shpërqëndruar njerëzit çka mund të ndikojë edhe në revoltat qytetare.

 

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas