Politika

‘Lojërat e fatit’, Braçe – Metës: Dekreti i rremë në përmbajtje

Dekreti i Presidentit për ‘lojërat e fatit’, ka shkaktuar debate në distancë mes këtij institucioni dhe kreu të Komisionit të Ekonomisë.


Një ditë pasi institucioni i presidëncës justifikoi mungesën e tij në mbledhjen e komisionit të ekonomisë, ku diskutohej dekretin për “Lojërat e Fatit”, me argumentin se nuk kishin ftesë zyrtare nga Kuvendi, ka reaguar sot kreu i këtij komisioni Erion Braçe, i cili u shpreh se kush kërkon të dijë më shumë mbi rregulloren e kuvendit duhet t’i drejtohet administratës, ndërsa sqaroi edhe një herë arsyen e rrëzmit të dekretit në komision.

“Dekreti i Presidentit materialisht ishte i vërtetë por në përrmbajtje ishte i rremë. Dua të sqaroj se ligji për tatmin mbi të ardhurat ka në thelb uljen e tatim fitimit për biznesin e vogël,   për shoqëritë e bashkëpunimit bujqësor e blegtoral dhe uljen e tatim fitimit për të gjithë sektorin e agroturizmit”,- u shpreh Braçe.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas