Kryesore

Llotaria Amerikane, shqiptarët rrëzojnë serverin

Edhe këtë vit se në vitet e kaluara, ka nisur problemet e para në lidhje me marrjen e përgjigjeve për Lotarinë Amerikane.

Faqja ku të gjithë mund të shohin nëse janë fitues apo jo, ka rënë dhe ka disa minuta që nuk punon.serveri lotaria

Shkak për rënien e serverit është dyndja e madhe e njerëzve që kërkojnë në një kohë, për të parë nëse kanë fituar apo jo.

serveri lotaria

Faqja që mund të shihni përgjigjet është:

https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(15l5acekgb5dzytkqrr0c2be))/CheckStatus.aspx

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas