Humor, Kryesore

Lidhni rripin e sigurimit kur të shikoni këto foto, 'çudirat' e aeroporteve, do qeshni me lot

Zonja dhe zotërinj, kapiteni i internetit ju fton të vendosni rripin e sigurimit sepse po nisemi për një “udhëtim” të gjatë që përfshin 56 fotot më epike të shkrepura në aeroporte.

Nëse nuk e bëni këtë, atëherë merrni ushqim gjatë kohës që i shfletoni por sigurojeni se mund ta hidhni nga të qeshurat.Pa marrë parasysh dallimet tona kulturore, ky koleksion i jashtëzakonshëm i udhëtarëve të aeroporteve do t’ju njohë me të mirat dhe të këqijat e këtij ambienti.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas