Ekonomi, Kryesore

Leku vs valutave/ Kursi zyrtar i këmbimit, 3 qershor 2018

Banka e Shqipërisë llogarit dhe publikon kursin zyrtar të këmbimit.


Ky kurs është një nivel referencë (i vetëm), i cili mund të përdoret nga të interesuarit për qëllime tregtuese, vlerësuese, krahasuese dhe statistikore.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas