Kryesore

Lë Top Channel, Basha i jep një post të rëndësishëm gazetares

Partia Demokratike që sot do të ketë një shefe të re të zyrës së shtypit.


Ky post i rëndësishëm i është besuar një gazetareje me eksperiencë në politikë, siç është Elona Meço.

Meço është aktualisht gazetare pranë televizionit Top Channel dhe pritet të jetë e larguara e radhës pas postit të ri që mori.

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas