Teknologji

Ky shtet ndalon me ligj përdorimin e Instagram-it

Zëvendëskryeprokurori i Iranit, Muhammed Musaddik, tha se në Iran do të ndalohet përdorimi i Instagram-it.

Musaddik në konferencën për media, tha se do të ndalohet përdorimi i Instagram-it, një ndër rrjetet sociale më të përdorura në vend.

Ai nuk informoi në lidhje me atë se kur do të zbatohet ndalesa, ndërsa si arsye për këtë vendim tha se “Disa artistë në vend bëjnë keqpërdorime me mbledhjen e ndihmave për nevojtarët përmes Instagram-it”.

Përdorimi i rrjeteve sociale si Facebook dhe Twitter në Iran është i ndaluar.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas