Teknologji

Ky është i vetmi profil që nuk e bllokoni dot në Facebook

A e dinit që egziston një profil të cilit ju nuk mundeni dot ti beni bllok ne Facebook?

Bëhet fjalë për krijuesin e vetë kompanisë, Mark Zuckerberg.Nëse shkoni tek profili i tij dhe mundoheni ti bëni bllok do tju dalë një tabelë duke treguar që është ë pamundur opsioni bllok.

Kjo tabelë nuk del gabimisht por opsioni bllok nuk ka efekt mbi Zuckerberg.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas