Teknologji

Ky është Daisy, roboti që shkatërron 200 iPhone në orë

Ky është Daisy-n, roboti që çmonton deri në 200 iPhone në orë.


Është pjesë e një iniciative që ka ndërmarrë sipërmarrja me qëllimin e prodhimit të produkteve të bazuara vetëm në materiale të riciklueshme ose të rinovueshme.

Daisy ka disa përbërës të Liam-it, roboti i parë për të recikluar që ka hedhur Apple në vitin 2016, por ky version është më i avancuar dhe funksionon me versionet e reja të iphone-ëve, ndërkohë që Liam funksiononte vetem me iphone 6.

Daisy është një robot më efektiv, pasi zgjedh dhe ndan përbërësit gjatë procesit.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas