Aktualitet, Kryesore

Kush ishte vajza franceze që shoqërohej me Maks Velon në diktaturë?

Piktori dhe arkitekti Maks Velo ka rrëfyer të hënën në emisionin ‘Opinion’, historinë e ndalur me francezen Odile Daniel.


Velo tregon se Daniel e njohu në biblotekë edhe pse biseda me persona të kombësive të huaj në atë kohë ishte e ndaluar.

Në lidhje me njohjen me të, në mënyrë më të veçantë, rrëfeu se vajzën franceze e kishte parë dy-tri herë në biblotekë, deri sa i ishte  afruar për t’i folur.

Ai tha se ajo kishte studiuar gjuhën shqipe në një universitet të Parisit dhe si studente e dalluar e kishin dërguar për punë kërkimore në Tiranë.

PasPara

1 koment

  1. Nuk ka oficer te krimit ekonomik, por ka oficere te antikrimit (ose te kunderkrimit) ekonomik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas